Edelsmeden
Edelsmid
Over ons
Galery
De Stavelei edelsmeedkunst
OPDR.ringen
Colliers
Oorsieraden
Impressies
Bides Pride
Touch of Trends
Edelcmeedkunst De Stavelei
Snoeren


Workshop
Cursus
Workshop
Contact

In ons werk zijn de liefde voor vormgeving en voor ons ambacht altijd herkenbaar.

 Wij werken bij voorkeur met edele metalen, vakkundig geslepen edelstenen en andere natuurlijke en duurzame materialen. Met hun tijdloze schoonheid geven deze ons

altijd de inspiratie om mooie dingen te maken!

 

Persoonlijk ontwerp

Wilt u een speciaal sieraad laten maken of heeft u specifieke wensen voor een ontwerp dan gaan wij samen met u een traject in om tot een persoonlijk en uniek sieraad te komen: na de eerste afspraak voor een basisontwerp volgen er nog een aantal fasen waarin u het sieraad als het ware ziet ontstaan. Van een schets naar een schitterend eindresultaat!


Make over

Uw oude, gedateerde of deels versleten sieraden kunnen voor u veel emotionele waarde hebben maar worden nooit meer gedrgen en blijven in een doosje liggen... dat is zo jammer! Want met een verrassende 'make over' wordt het tot een nieuw lievelingssieraad, wij bespreken graag de mogelijkheden met u!


Reparaties

Al uw kapotte sieraden, horloges, klokken of zilveren gebruiksvoorwerpen, worden door ons in ons atelier vakkundig gerepareerd of gerestaureerd, met garantie.

Soms is het nodig om uw sieraden of horloges te laten opfrissen door schoonmaken en polijsten, het resultaat is meestal verbluffend! Het is ook verstandig om uw sieraden regelmatig te laten controleren op slijtage zodat verlies wordt voorkomen.


Taxaties / inruil / advies

In sommige gevallen is het nodig om uw sieraden, zilverwerk en horloges te laten taxeren. Wij doen de vakkundige en nauwkeurige taxaties in uw aanwezigheid, eventueel verzorgen we een volledig taxatierapport. Hiervoor kunnen we ook bij u aan huis afspreken. Ook kunt u uw oude goud en zilver bij ons inruilen of laten recyclen en kunnen wij voor u bemiddelen en adviseren bij veiling van kostbaarheden.


Interactieve presentatie

Voor kleine groepen van ca 10 - 25 personen kunnen wij een boeiende en interactieve presentatie verzorgen, locatie naar keuze, in de stijl van "tussen kunst en kitsch". U komt veel (of meer) te weten over de meegebrachte sieraden en hun herkomst of geschiedenis!