Edelsmeden
Edelsmid
Over ons
Galery
De Stavelei edelsmeedkunst
OPDR.ringen
Colliers
Oorsieraden
Impressies
Bides Pride
Touch of Trends
Edelcmeedkunst De Stavelei
Snoeren


Workshop
Cursus
Workshop
Contact


Vanaf september 2021 kan ik hopelijk weer leuke workshops aanbieden (eventueel binnen de dan geldende coronaregels). Als je op de hoogte wilt blijven, meld je dan per mail aan voor de 'Workshop Nieuwsbrief' .


ALGEMENE INFO WORKSHOPS 2021


In één (of meerdere) middagworkshops leer ik je de basistechnieken om je eigen sieraden te maken met echte edelstenen en parels. Denk hierbij aan colliers, armbanden en oorsieraden, trendy of klassiek en alles daartussenin: jij bepaalt het zelf!

Er zijn diverse thema's per workshop, dit is de populairste:


 "Make over" van eigen (oude) sieraden

        

Wie heeft dat niet: zo'n doosje, ergens in een laatje, met iets van moeder, oma of tante... Wat het voor soort edelstenen en parels eigenlijk zijn en of het echt is, weet je niet…  Maar van deze oude en niet meer draagbare sieraden zijn nog hele mooie dingen te maken! In deze workshop maak ik samen met jou een nieuw design voor deze ‘erfstukken’ , helemaal in het kader van duurzaamheid! Kom gezellig deze workshop doen met vriendinnen, zussen of collega's, breng al je oude snoeren met (edel)stenen en parels mee en maak er helemaal zelf (met mijn hulp) een prachtig collier (=ketting), een armband of een set oorbellen* van. Ik beloof je: je zult heel blij worden van de mogelijkheden en het resultaat! Voor we van start gaan, zal ik wat vertellen over de meegebrachte sieraden en deze taxeren op ‘echt of onecht’, spannend...

*Voor het maken van broches en ringen zijn meer specialistische technieken nodig die niet in één middag te leren zijn. Wil je hier graag advies over neem ze dan gerust ook mee.Basisprijs         € 30,- per persoon (maximaal 6 personen)

Tijd                   13.00 tot ca. 17.30 uur

Aanmelden:     - per e-mail naar    info@destavelei.nl  met naam en adresgegevens

                        - geef enkele optionele voorkeursdata door

                        - geef aan met hoeveel personen (max. 6)

Inclusief          - basismaterialen *

                        - koffie, thee, water, frisdrank

                        - taxatie van meegebrachte sieraden/artikelen

                        - een certificaat met omschrijving van de gebruikte edelstenen en/of parels


* basismaterialen: klassiek pareldraad, diverse soorten edelstaal- en elasticity draad, gebruik van verschillende soorten crimp beads (knijpkraaltjes) en speciale lijm. (Sterling zilverdraad en 24 kt verguld draad voor kleine meerprijs).


Wil je meer info, ook over andere themaworkshops, neem dan even contact met mij op.Hartelijke groet,


Hetty van de Fliert

edelsmid-designer(0525) 682204 / 06 5141 7222 
evt. programma- en prijswijzigingen voorbehouden.